Blog

Balení kávy od zelených zrn po mletou kávu

Balení kávy: Od zelených zrn po praženou a mletou kávu Balení kávy je klíčovým procesem, který ovlivňuje její kvalitu, čerstvost a chuť. Ať už jde o zelenou nepraženou kávu, pražená zrnka, nebo mletou kávu, každý typ vyžaduje specifický přístup k ba...

Kávové nápoje - základní rozdělení

Základní kávové nápoje: Rozdělení, parametry a příprava. Káva je jednou z nejoblíbenějších nápojů na světě. Její chuť, aroma a možnosti přípravy nabízí širokou škálu zážitků. A protože osvěty není nikdy dost, zaměříme se v tomto článku na základní d...

Cascara

CASCARA Elida Geisha Finca Emporium: Nový pohled na kávový svět Představujeme vám CASCARU Elida Geisha Finca Emporium, lahodný a unikátní nápoj, který si získá srdce nejen milovníků kávy. Tento nápoj, vyrobený ze sušených slupek kávových třešní, při...

Brazilská káva a program Forest and springs

Brazilská káva, kterou vám nabízíme vyniká svojí vyváženou chutí a jejím dalším důležitým benefitem je, že pochází z programu Mutua Forest and Springs. Program Mutua Forest and Springs je iniciativou zaměřenou na produkci kávy v souladu s udrži...